Thursday, 15 September 2011

{ Oh My Gosh..! Choi Siwon..! }

Assalamualaikum...

Dup...dap..dup...dap...Berdegup kentang jantung CMK sekarang ni...Hari ni sampai dua kali update entri baru..Double entry...Maklumlah student accountancy...hehehe...

Back to our topic...Hari CMK telah dikejutkan dengan sebijik/sehelai/sekaping/segugus gambar seorang lelaki melayu yang wajah nya sangat2 sama dengan artis korea kegemaran tya...Choi Siwon...

Banyak sangat gambar siwon kat google image sampai tak tau nak ambil yang mana...hehehe..
CMK terjumpa profile FB jejaka yang muka mirip macam siwon ni dekat FB kawan CMK...Sama muka dia....Fuh...fuhh...Relax-relax....

Tapi jejaka tu muda setahun...Nak kenal pun segan lah...CMK add FB dia pun sebab nak tengok gambar-gambar dia...Dengan ini CMK nobat kan jejaka itu Choi Siwon Malaysia...hehehe...Kalau nak tahu siapa jejaka tersebut, cari lah sendiri dekat FB CMK...hehehe...

P/S: eh...profile fb CMK ape ek??hahaha...

Penulisan yang Ikhlas,
Cik Memori Kekasih...

3 comments:

  1. @Umie Artoqiemie
    hehehe...ade lah~~
    wahh..siap nak rahsia2 pulak...dah cair meleleh2 tgk gmbr die neh...hehehe

    ReplyDelete