Sunday, 21 August 2011

{ CMK Angau: Mr Simple }

Assalamualaikum...

Hye semua..Sepanjang minggu lepas CMK banyak menghabiskan masa duk melanguk depan laptop sambil tengok MV Super Junior: Mr Simple...Fuhh...Angau CMK jadinye...CMK ni bukan lah fanatik sangat dengan SuJu ni sampai tau nama dorang, tampal poster kat bilek, download gambar dorg banyak lepas tuh wat wallpaper...Tak ler CMK tergamak sampai kesitu...Tapi kegilaan CMK kat lagu2 korea ni sampai CMK download semua MV lagu2 korea yg CMK minat...weheee...

Bila ada masa lapang, CMK on laptop, lepas tuh duk mengadap MV lagu2 korea yg ada dalam simpanan CMK...hehehe...Ni CMK nak korang semua tgk MV lagu Suju yang terLATEST..hehe...Best woo~~CMK sampai dah bleh hafal lirik lagu ni walaupun x tahu bahase nye...hehe...

CMK teruja tengok dorang dance...Giler gempak...Tapi CMK adore kat sorang neh jee...Choi Siwon...Sweeettt....Angau stiap kali nampak muke mamat neh kat mana2 sekali pun..hehe...Tak salah kan angau tgk muke mamat ni? Bukan CMK nak kawin ngan die pun..CMK masih berminat dengan lelaki tempatan tau...wehee...

Jom lah kite layan MV lagu SuJu yg baru neh..Siap ada lirik lagi...Ini untuk memudahkan sape2 nak karaoke lagu neh...Macam CMk selalu buat...hehehe...



P/S: Cube cari Siwon dalam MV neh...fuhhh...kacak bergaya...hehe...:)

Penulisan Yang Ikhlas
Cik Memori Kekasih...


2 comments:

  1. @Tukang Karut
    Wehee..Ikut2 ja...minat2 ja...tapi sampai angau jugak lah..ngeeeee..

    ReplyDelete